1001. Moji načrti za rešitev vsega sveta so na svojem mestu in niti ene duše ne bom izpustil zlahka

Četrtek, 26. december 2013, ob 14:20

Moja draga ljubljena hčerka, Moja Želja je, da podelim uteho vsem vam v tem času. Moji načrti za rešitev vsega sveta so na svojem mestu in niti ene duše ne bom izpustil zlahka. Prav vsak Božji otrok ima zmožnost ljubiti – celo tisti, ki so ločeni od Boga. Vsaka duša je bila rojena z Darom Ljubezni – Darom Boga, ki prebiva v njej, četudi ga ta ne prepozna.

Ljubezen je značajska lastnost, ki jo satan sovraži, zakaj Bog je Ljubezen. Vsakdo, ki ljubi drugo osebo, občuti radost v svojem srcu. Ljubezen je najnaravnejše čustvo in je tista, ki Božjo Luč ohranja pri življenju v svetu teme. Satan bo ob vsaki priložnosti napadal ljubezen. Ukradel jo bo tistim, ki jim jo lahko, ljubezen pa bo nadomestil s številnimi zlobnimi nadomestki. Kadar on napada Zakrament Svetega Zakona, razvodeni ljubezen v vsaki taki zvezi, dokler ne ostane samo sovraštvo. Razdiral bo prijateljstva. Povzročal bo razkole, nezaupanje in sovraštvo kadar koli in kjer koli lahko. On je vzrok umora, nasilnih dejanj med ljudmi, dejanj zatiranja, mučenja in vojne. Kadar satan napada naravni zakon ljubezni, ki ga je ustvaril Moj Oče, ljudi potegne v strašno muko. Kadar v njihovem življenju manjka ljubezen, ne bodo čutili nobenega miru. Kjer ni ljubezni, ne bodo zaupali drugim, in kadar je v duši neke osebe sovraštvo, se bo on ali ona obnašal/-a do drugih z grozno krutostjo.

Sovraštvo nikoli ne more prihajati od Boga. Sovraštvo prihaja od hudiča. Ta, ki sovraži, posnema lastnosti, povezane s satanom. Ker posnema satana, bo človek sovraštvo pogosto zakrinkal s prijazno in prekanjeno fasado. Zelo pogosto bo tisti, ki sovraži drugega, dejal, da govori samo iz ljubezni, kadar drugim povzroča škodo, zato da bi ga zbegal. Človek, ki sovraži, bo prav tako kot satan pazil, da ne razkrije svojega sovraštva. Mnogi bodo pravili, da ravnajo v dobri veri iz potrebe po odkritosti. Vendar pa nobeno dejanje sovraštva nikoli ne more roditi dobrih sadov, kajti kakor gnijoče meso bo prineslo propadanje in nato smrt duše.

Ljubezen je vse, kar je pomembno v Mojih Očeh. Bodite prepričani, da so vsi tisti, ki so napolnjeni z ljubeznijo – bodisi do bližnjega ali do Boga – že deležni naklonjenosti. Tistim, ki jim je Bog naklonjen, bom izkazal Veliko Usmiljenje. Tistim, ki imajo sovraštvo v svojih dušah, Usmiljenje ne bo izkazano, razen če se prej ne odkupijo v Mojih Očeh. Zapomniti si morate, da bo sovraštvo v kakršni koli obliki, še posebej pa, kadar se izkazuje v Mojem Svetem Imenu, prineslo zgolj opustošenje duše.

Moja Ljubezen je večja od tiste, ki jo občuti kateri koli človek. Moja Ljubezen presega vašo zmožnost dojemanja. Zaradi širine in globine Moje Ljubezni do vas, bom vsakega izmed vas napolnil s Svojim Svetim Duhom. Moja Ljubezen bo prebudila ljubezen v vaših srcih, ne glede na to, kako drobcena ta utegne biti v vsaki duši. Zato, prosim, nikoli ne smete opustiti upanja, da bom prinesel odrešenje vsemu svetu, zakaj Moja Potrpežljivost je neskončna in Moja Ljubezen večna.

Vaš Jezus