238. Moji Glasniki so zdaj z vami, da pripravite vaše duše

Četrtek, 3. November, 2011

Moja ljubljena hčerka, prerokbe, ki so bile napovedane se bodo izpolnile in bodo vidne po vsem svetu tako, da jih nobeden ne bo mogel prezreti.

Tako veliko Mojih otrok se ne zaveda vsebin, ki so v Knjigi Mojega Očeta, Svetega Pisma. Zelo malo pozornosti je namenjeno Knjigi Janeza, kjer so podrobnosti, poslednjih časov, dane svetu. Čas je zdaj prišel. Pripravite se, vsi.

Resnica, ki je v Knjigi Razodetja je samo to – resnica. Ali prepoznate znake? Razdejanje v svetu se bo nadaljevalo z intenzivno, strašno hitrostjo. Vašemu bančnemu sistemu grozi globalna skupnost ljudi, ki ne želijo samo vašega denarja ampak, ki želijo ukrasti vaše duše.

Perverznost ljudi je očitna ampak veliko od tega je skritega. Otroci, Moji glasniki so zdaj z vami, da vam pomagajo pripraviti duše. Bodisi ali jih prepoznate po tem kdo so ali ne, Sveti Duh, ki prebiva v njihovih dušah bo širil spreobrnjenje.

Tisti, ki zanikajo Moj poizkus komunicirati z vami, bodo razumeli resnico v zelo kratkem času. To bo tedaj, ko se bodo Moji otroci združili proti tej perverzni sili, ki jo vodi satan. Ne bodo zmagali. Vsaka ovira je zdaj postavljena pred njih, s strani rok Mojega Večnega Očeta. Njegovo usmiljenje je tako veliko, da bo uporabil Svojo moč, da zaščiti Svoje otroke in Uničil bo tiste, ki vztrajajo po poti zavajalca.

Kljub vašim različnim pogledom do tega, ali Jaz zdaj govorim z vami ali ne, ne bo pomembno. Samo vaša vera v Mene in Mojega ljubljenega Očeta, Boga Najvišjega, se bo štela na koncu.

Molitev je najnujnejša, otroci, kjerkoli ste, kakršnakoli je vaša religija, kakršnikoli so vaši pogledi. Združite se in molite, v tem času, k Svetemu Duhu za razsvetljenje. Satan poizkuša obrniti vaša hrbta, Meni, vašemu ljubljenemu Odrešeniku. Ne poslušajte dvome in strah, ki ga postavlja v vaša srca. Uporabil bo svoje laži in Mi s tem preprečil, da preplavim vaše duše z Mojo Nebeško Lučjo. Moja ljubezen do vas je tako močna, otroci, da ne glede na to kako Me ignorirate ali obračate vaš hrbet, vas bom še naprej klical. To bom storil z močjo Svetega Duha.

Morate moliti za ta dar s tem da izgovorite:
O Jezus, prekrij me s Svojo Predragoceno Krvjo in me napolni s Svetim Duhom, da bom lahko razločil, ali prihajajo te Besede od Tebe. Ponižaj me v duhu. Z usmiljenjem sprejmi mojo prošnjo in odpri moje srce za Resnico.

Tudi najtršim dušam bom odgovoril, če bodo izgovorili to molitev.

Dovolite mi možnost, da vas privedem k Sebi tako, da lahko združim čim več otrok pred Velikim Opozorilom.

Zapomnite si, Moja ljubezen do vas ne bo nikoli ugasnila, ne glede na to kolikokrat boste imeli gluho uho Mojemu nujnemu klicu za edinost.

Vaš Ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus

Dodaj odgovor