851. MATI ODREŠENJA: ZADNJA FATIMSKA SKRIVNOST NI BILA RAZKRITA TAKO ZASTRAŠUJOČA JE BILA

Ponedeljek, 22. julij, 2013 ob 20.17

Moj otrok, prevara, s katero se bo soočil svet, bo tako težko prepoznati, da bodo samo tisti, ki se izročijo Bogu in položijo vse svoje zaupanje v mojega Sina, lahko vzdržali preizkušnje, ki prihajajo.

Svetu sem dala prerokbe leta 1917, vendar zadnja Fatimska skrivnost ni bila razkrita, tako zastrašujoča je bila za tiste znotraj Katoliške Cerkve.

Zadnja Fatimska skrivnost je še vedno neznana Božjim otrokom, čeprav je bila že deloma razkrita 26. Januarja 2012. Zelo malo, znotraj Cerkve, jih je seznanjenih s tem. Zdaj, mora biti razkrita zadnja Fatimska skrivnost, tako da lahko opozorim človeštvo na posledice neupoštevanja mojega posega za pomoč pri reševanju duš.

Cerkev je bila okužena, od znotraj, s strani sovražnikov Boga. Oni – in obstaja jih dvajset izmed njih, ki kontrolirajo od znotraj– so ustvarili največjo prevaro. Izvolili so človeka, ki ni od Boga, medtem ko je Sveti Oče, kateremu je bila podeljena Petrova Krona, bil previdno odstranjen.

Podrobnosti, ki sem jih razodela, so te, da bosta obstajala dva človeka, ki bosta nosila Petrovo Krono v poslednjih časih. Eden bo trpel zaradi laži, ki so bile ustvarjene z namenom da ga diskreditirajo in zaradi katerih bo postal navidezni zapornik. Drugi izvoljeni bo prinesel uničenje, ne samo Katoliške Cerkve, ampak vseh cerkev, kjer častijo mojega Očeta in ki sprejemajo Nauke mojega Sina, Jezusa Kristusa, Odrešenika Sveta.

Obstaja lahko samo en vodja Cerkve na Zemlji, ki ga je pooblastil moj Sin, kateri mora ostati Papež vse do svoje smrti. Kdorkoli drug, ki trdi da sedi na Petrovem Stolu, je vsiljivec. Ta prevara ima en namen: da pripelje duše k Luciferju in zelo malo časa je še za takšne duše, ki ne bodo nič modrejše, da se rešijo.

Otroci, samo eno opozorilo morate upoštevati zdaj. Ne odstopajte od Naukov mojega Sina. Skrbno preučite vsak nov nauk, ki bo predložen in ki bo prišel iz Cerkve mojega Sina na Zemlji. Resnica je preprosta. Nikoli se ne spreminja. Zapuščina mojega Sina je zelo jasna. Nikomur ne dovolite da zamegli vašo presojo.

Fatimske prerokbe bodo kmalu dobile smisel. Vse se sedaj odvija pred neverujočim svetom, vendar jih bo, na žalost, zelo malo razumelo dokler ne bo prepozno. Molite, molite, molite moj Najsvetejši Rožni Venec, čim bolj pogosto, vsak dan, da boste lahko oslabili učinek zla, ki vas obdaja.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja

Dodaj odgovor