874. Mati Odrešenja: Le kateri človek bi kdaj koli mogel zavrniti to novo popolno bivanje

Petek, 9. avgust 2013

Moj otrok, hudobec bo storil vse, da bi vse duše, vključno s tistimi, ki so najbliže Srcu mojega Sina, nahujskal k zavrnitvi in zanikanju Njegovega Drugega Prihoda.

Prav tako, kot se je hudi duh zoper mene, Božjo Mater, bojeval v obdobju pred Jezusovim rojstvom, tako se bo isto nasprotovanje pokazalo med približevanjem Njegovega Drugega Prihoda.

Številni ljudje so slepi za Obljubo, ki jo je dal moj Sin, ko je dejal, da bo ponovno prišel. Mnogi, ki ne verjamejo, da se bo Njegov Drugi Prihod zgodil kmalu, so nepripravljeni, ker ne morejo sprejeti, da se bo to zgodilo za časa njihovega življenja. Nasprotno pa so Njegovi apostoli v dneh kmalu po smrti mojega Sina na Križu mislili, da bodo doživeli Njegov Drugi Prihod. To prepričanje je v mislih kristjanov prav tako prevladovalo še več sto let kasneje. Dandanes pa ni tako. Nekateri verjamejo, da se Drugi Prihod nanaša na nek stari del Svetega Pisma ter da je to dogodek, ki je del prihodnosti. Ne verjamejo, da ima Drugi Prihod kakršen koli pomen zanje v današnjem sodobnem svetu. Danes je vse na svetu utemeljeno na materializmu, sodobni človekovi inteligenci in velikih čudesih, ki izhajajo iz velikega napredka v znanosti.

Otroci, morate se pripraviti. Ne smete biti prestrašeni. Zato, ker vas moj Sin zelo ljubi, se kmalu vrne nazaj, da vam prinese veliki mir, veliko svobodo od žalosti in obupa – ki je neposredna posledica greha v svetu.

Drugi Kristusov Prihod je tisto, kar človeštvo potrebuje, da preživi. Če Jezus ne bi prišel kmalu, tako kot je bilo napovedano, bi bil svet uničen, človek pa zavržen. Ta Dar vam bo prinesel novo življenje, novi sijajni in veličastni začetek v Novem Raju. To bo največja prenovitev Zemlje in z njo bo prišlo Večno Življenje. Le kateri človek bi kdaj koli mogel zavrniti to novo popolno bivanje. Nihče ne bi obrnil svojega hrbta, če bi prejel celotno vedenje o tej Novi Dobi Miru, v kateri bo Raj obnovljen. Nit en sam samcat grešnik ne bi hotel biti izključen, a žal bodo misli številnih slepe za Resnico. Namesto tega bodo verjeli, da bo mir njihov, ko bodo pogoltnili laži, ki jim bodo kmalu predstavljene, v zmotnem prepričanju, da prihajajo od Boga.

Molite, molite, otroci, da boste blagoslovljeni z Darom vida, danim tistim med vami, ki ste vredni, da ste obdarjeni z Darom Svetega Duha. Samo tisti, ki sprejmejo Roko Usmiljenja, po Božji Roki, bodo vzeti v Večno Življenje.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja