937. Mati Odrešenja: Duhovniki v Katoliški Cerkvi, pozivam vas, da moj Najsvetejši Rožni Venec nosite s seboj

Ponedeljek, 14. oktober 2013, ob 15:30

Moj dragi otrok, niti en sam trenutek ne verjemite, da je kdor koli med vami sam zase dovolj močan, da bi se uprl skušnjavam, s katerimi se boste soočali, da bi obrnili svoj hrbet Resnici – Resnični Božji Besedi. Brez nenehne molitve boste ugotovili, da ne boste zmogli vstati in oznanjati Resnice, ko vam bodo predložene laži.

Vsi morate moliti Križarske Molitve, saj se je tema že pričela zgrinjati nad Cerkev mojega Sina na Zemlji, in na to morate biti pripravljeni vsako sekundo.

Duhovniki v Katoliški Cerkvi, pozivam vas, da moj Najsvetejši Rožni Venec ter Benediktinski Križ vedno nosite s seboj. Moj Sveti Rožni Venec morate moliti čisto vsak dan ter pozorno spremljati tiste na višjih položajih znotraj Cerkve, da vidite, kdo moli moj Sveti Rožni Venec v javnosti. Kadar se me časti, morajo vsi pred menoj navzoči moliti moj Sveti Rožni Venec. Če oni, ki pravijo, da vodijo verne pri iskanju moje pomoči pred Božjim Prestolom, ne morejo moliti mojega Rožnega Venca, potem potrebujejo vaše molitve. Priti predme, v iskanju moje pomoči, ne da bi molili moj Rožni venec, je prazno, saj je to podobno, kot bi se vojak podal v bitko brez kakršne koli bojne opreme.

Moj Rožni Venec je najmočnejša molitev in bo uničila moč hudobca, kadar jo molite vsak dan. Za tiste, katerih duše je zamračil satan, bo izgovarjanje te molitve preveč mučno. Po njihovih dejanjih boste vedeli, kdo so, in prositi morate Boga, po Usmiljenju mojega Sina, Jezusa Kristusa, da jim pomaga, da se približajo Božji Luči.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja