945. Kakor jagnjeta v zakol bodo šli po poti v uničenje

Ponedeljek, 21. oktober 2013, ob 10:56

Moja preljuba hči, največje izdajstvo nad Mojimi ljubljenimi, zvestimi učenci – tistimi, ki se bodo vedno trdno držali Resnice – bodo zagrešili tisti verni v Moji Cerkvi, ki bodo postali žrtve velike prevare.

Toliki ljudje bodo zaradi svoje napačne lojalnosti zavedeni od sleparja, ki bo prevzel vajeti v Mojih Cerkvah vsepovsod. Čeprav se bodo občasno morda počutili nelagodno, ko bodo slišali čudne interpretacije Moje Svete Besede, ki ne bo vzeta v pravilnem kontekstu, bodo kakor jagnjeta v zakol šli po poti v uničenje. Lažnega preroka bodo zasipali s hvalo ter ga pozdravljali kot velikega diktatorja in postali bodo kot eden, da bi oblikovali veliko vojsko. Ta vojska bo povzročila največje preganjanje nad svojimi sobrati kristjani. Brat se bo bojeval proti bratu v tej strašni bitki za Resnico. Število tistih, ki bodo sledili nesveti trojici, sestavljeni iz lažnega preroka, antikrista in satana, bo veliko večje od števila onih, ki bodo ostali zvesti Sveti Božji Besedi, kot je bila zapisana od začetka.

Za Vas, Moje izvoljeno ljudstvo, ki ne odstopate od Resnice, bo ta pot težka. Nikdar si ne bi niti za en sam trenutek v vašem življenju predstavljali strašne prevare, ki jo boste kmalu doživeli. Moji sovražniki so dobro pripravljeni, imajo veliko vpliva in so dobro financirani. Imajo številne prednosti, toda na svoji strani nimajo Božje Moči. Ne samo, da ne posedujejo Moči Boga, Mojega Očeta, Vsemogočnega, ampak jih lahko Njegova Volja pokonča vsak trenutek. Žal bodo mnoge duše speljali proč od Mene, Jaz pa bom to dovolil kot del poslednjega očiščevanja človeštva. To obdobje na Zemlji bo namenjeno ločitvi dobrih od hudobnih.

Kaj Jaz mislim s tem? Gotovo boste dejali, da bodo dobri preslepljeni in da to ni njihova krivda. To je res. Toda kadar tisti, ki trdijo, da so resnični kristjani, sprejmejo herezijo namesto Moje Svete Besede, zoper Mene izrekajo bogokletje. Dobro se zavedajo Resnice in na Mojo Besedo morajo biti pozorni vsak trenutek. Toliki med vami spite. Toliki Me v resnici ne poznate, ker nimate ponižnosti v svoji duši, tako zelo ste ponosni na svoje znanje o Svetem Pismu. Mnogi med vami niste uspeli prebrati Evangelijev ali razumeti, kaj se bo zgodilo pred Mojim Drugim Prihodom. Še vedno ne veste, da vam je bila Resnica dana v Najsvetejši Bibliji. Zakaj še naprej kljubujete Božji Besedi, se prepirate z Roko, ki vas je ustvarila, jo zavračate in se borite proti njej? Nič bolj niste poučeni kakor tisti, ki so Me križali. Nič večjega znanja nimate kot farizeji, ki so bili prepričani, da je njihova interpretacija Svete Božje Besede boljša kot tista od Sina človekovega. Ker nočete sprejeti poslednjih prerokb, Me boste zatajili. Vsa vaša bogoslužja k Meni ne bodo pomenila nič, kajti sledili boste onemu, ki ga je poslal satan, da bi vas prikrajšal za vašo zakonito dediščino v Mojem Raju.

Kako Jaz jočem zaradi vas. Način, kako Me boste izdali, se bo zrcalil v preganjanju, ki ga boste v Mojem Imenu izvajali nad tistimi, ki jih imenujete svoje brate in sestre. Postali boste indoktrinirani z lažmi, kakor so druge pred vami indoktrinirali hudobni voditelji in diktatorji iz preteklosti. Ker vam manjka resnične ljubezni do Mene, kar zahteva veliko žrtvovanja, Mi boste prizadejali veliko bridkosti in trpljenja. Medtem ko vas bodo sovražniki Moje Cerkve zapletli v mrežo prevare, jim boste peli hvalo, jih oboževali ter ljubili tiste, ki Me sovražijo, Jaz pa bom pozabljen.

Zapomnite si te Besede. Kadar postavljate lažne bogove pred Mene, si boste nakopali Božji Srd.

Vaš Jezus