878. Kadar častite Mojo Mater, morate obiskati njena Svetišča in se ji pokloniti tamkaj

Sreda, 14. avgust 2013

Moja draga ljubljena hčerka, noben živ človek nikoli ne more v celoti doumeti, kako premeten je satan. Vedite, da vam tisti, ki jih okužuje, nikoli ne bodo dajali vtisa zla. Ravno nasprotno, zelo privlačni bodo, šaljivi, avtoritativni in prepričljivi, ko vam bodo razodevali svoje grešne poti, tako da boste odprti za njihovo prevaro.

Tisti v Moji Cerkvi, ki se klanjajo hudobcu in ki se hlapčevsko držijo njegovih navodil, vas bodo zelo zbegali s svojo svetniško pojavo. Mnoge med vami bodo pridobili za svoje poti, saj se vam bo zdelo, da resnično častijo Mene in Mojo ljubljeno Mater. Toda vedite, da bosta vsaka kretnja in vsako dozdevno sveto dejanje prikrivala žalitev pred oltarji, ki so zaznamovani za počastitev Mojega Imena. Vedeti morate, da bodo takrat, ko bodo častili zver, pred vami prikazovali tisto, kar se bo zdelo kot sveta dejanja, toda to bo njihovo nasprotje. Njihovi nameni se bodo zdeli kar najbolj sveti in spoštljivi, toda ne dajte se zavesti.

Kadar častite Mojo Mater, morate obiskati njena Svetišča in se ji pokloniti tamkaj. Tisti, ki Me ljubijo, bodo odšli k njej. Nikoli ne smejo sprejeti, da je Moja Mati lahko pozvana na dvor sovražnikov Moje Cerkve.

Druga znamenja, za katera se bo od sveta zahtevalo, da jih sprejme, in ki bodo videti, kot da častijo Troedinega Boga, Mojo Mater in vse svetnike, se bodo zdela dobra. Toda Božji sovražniki vam jih bodo vedno prikazovali na drugačen način. Kadar je predloženo nekaj nepričakovanega, vedite, da je to veliko znamenje zveri, ki bo svet preslepil v prepričanje, da so on in njegovi pajdaši svetniki.

Vaš Jezus