870. Kadar branite Mojo Besedo, boste veljali za brezsrčne, neprijazne in nerazumevajoče do tistih, ki ne verujejo v Boga

Ponedeljek, 5. avgust 2013

Moja nadvse ljubljena hčerka, kako jočem z žalostjo, ko vidim strašni razkol, ki preti znotraj Moje Cerkve na Zemlji. Toda bridkost Moje Agonije lajšajo tisti, ki Me resnično ljubijo in ki že občutijo zaskrbljenost nad načinom ravnanja z Mojim Telesom.

Nikoli ne smete občutiti potrebe, da bi pristali na kakršno koli dejanje, ukrep ali besede, ki so proti Meni. Kadar občutite nelagodje ob tem, kar v Moji Cerkvi doživljate od tistih, ki se zaklinjajo, da so v edinosti z Menoj, ko skrunijo Moje Telo, morate slediti svojemu srcu. Z vami sem vsak trenutek tega velikega odpada, in tistim, ki Me boste še naprej klicali, bom odprl oči za Resnico, tako da Mi boste ostali zvesti.

Ta čas je skorajda že nad vami. Vrata Moje Cerkve bodo kmalu zaprta za tiste, ki bodo vztrajali v zvestobi tradicionalnim praksam krščanstva. Ta vrata vam bodo zaloputnili v obraz, ko boste pričevali o Meni. Vaši veri se bodo posmehovali na najbolj pretkan način, tako da boste tedaj, kadar branite Mojo Besedo, veljali za brezsrčne, neprijazne in nerazumevajoče do tistih, ki ne verujejo v Boga.

Če si Moj sveti služabnik, te bodo zmerjali, in moral se boš zagovarjati zaradi zvestobe Meni. Zberite se zdaj, vi vsi. Zahtevam, da Me ne zatajite. Varoval vas bom, tako da Mi boste lahko služili. Pomagal vam bom, tako da bom dvignil vaše breme. Vse Milosti Nebes bodo izlite nad vas.

Svarilo Duhovnikom:

Pokončal bom vse tiste med vami, ki sledite lažni cerkvi – cerkvi zveri – ko vam bo predstavljena. Če sledite tej novi cerkvi, boste svoje duše prodali zveri. Namesto, da bi reševali duše v Mojem Imenu, boste odgovorni za njihovo izročanje v večni pekel.

Sedaj vam govorim Resnico, tako da imate zadosti časa, da se pripravite na ta dan, saj ni več daleč stran.

Vaš Jezus