718. Eden izmed ostalih političnih voditeljev, o katerih sem govoril nekaj časa nazaj, bo kmalu umorjen

Torek, 26. Februar, 2013, 22.00 zvečer

Moja draga ljubljena hčerka, eden izmed ostalih političnih voditeljev, o katerih sem govoril nekaj časa nazaj, bo kmalu umorjen.

Želim da, po tem (dogodku), vsem razodeneš, kdo je ta oseba, skozi dokaz, ki je bil dan tebi in ostalim, zato da jih bo več sprejelo Resnico teh Sporočil. Ta uboga duša je ubežala pred smrtjo nekaj časa nazaj, ampak njegova nova popularnost ga bo postavila v nevarnost. On je sovražnik prostozidarjev kateri ne bodo dolgo tolerirali njegovega voditeljstva.

Ko boste vi, Moji verni, videli kako so se prerokbe, dane izbrani duši, uresničile, boste vedeli da govorijo Resnico in da so bile dane iz Nebes, zakaj nemogoče bi si jih bilo izmisliti.

Moja želja je da dokažem tistim, ki prezirajo Moja Sporočila, da sem Jaz, vaš ljubljeni Jezus Kristus, ki govorim svetu skozi to prerokinjo. Medtem ko mi prinaša veliko radost to, da vidim kako zelo Me ljubite in sledite molitvam, ki so vam bile dane iz Nebes, so skeptiki tisti, katere moram doseči.

Zelo kmalu se bo zgodila v Evropi razdelitev, vse to je povezano z Evropsko Unijo in z državo v kateri se nahaja Petrov Stol. To bo privedlo do vojne, ki bo drugačne vrste vojna kot druge vojne. Ampak bo strašna vojna. Ljudje se bodo zdvignili drug proti drugemu v Nemčiji, Italiji in Franciji. Morate moliti da Moji verni ostanejo močni in zagotovijo da se, Jezus Človeštvu Molitvene Skupine (Križarske Molitvene Skupine), hitro vzpostavijo v teh državah.

Čas je prišel da Jaz, Jezus Kristus, Jagnje Božje, razodenem več informacij ki so vsebovane v *Pečatih.(*7 Pečatov vsebovanih v Svetem Pismu, Knjigi Razodetja)

To bom naredil pazljivo, ker morate biti pripravljeni tako duhovno kot fizično. Kot Bog Pravičnosti, bom zagotovil da vas bom vse vodil in blagoslovil z Mojo Močjo, medtem ko se vsaka plast odvije ena za drugo.

Vaš ljubljeni Jezus

 

Poglej sporočilo:

Vzpon Arabskega Sveta – 3 Svetovni Voditelji bodo umorjeni.

17. Februar, 2011, 23.45 zvečer

http://www.thewarningsecondcoming.com/rise-of-arab-world-3-world-leaders-to-be-assassinated/

*Prerokinja bi želela razjasniti, da razlog, zakaj ne more objaviti imena voditeljev, DVA IZMED NJIH STA IZ ARABSKEGA SVETA, EDEN IZ EVROPE, JE IZ SPOŠTOVANJA DO NJIHOVIH DRUŽIN IN ZA IZOGIB NEPOTREBNI STISKI. Kljub temu je dala sporočila številnim duhovnikom in medijem, ki so pripravljeni za objavo, takoj ko se bodo atentati v kratkem zgodili. (vse v zelo kratkem obdobju med seboj)

Dodaj odgovor