329. Devica Marija: Kadar molite Rožni Venec, lahko pomagate rešiti svoj narod

Nedelja, 5. februar, 2012

Moj otrok, vse svoje otroke kličem, da naj v teh časih molijo za edinost v svetu.

Vera v mojega Sina izginja, kar ostaja mojim otrokom pa so nerodovitne duše.

Jaz sem vaše Brezmadežno Srce in po ljubezni, ki jo imam do svojega predragega Sina, Jezusa Kristusa, bom z Njim tesno sodelovala pri reševanju človeštva.

Ko boste molili za moje posredovanje, bom rotila svojega Očeta, Boga Najvišjega, da bo zadržal Svojo Pravično Roko od hude kazni, ki jo bo poslal na zemljo, da bo zaustavil širjenje hudobije.

Vam, otroci, bom pomagala, da boste postali bližje Srcu mojega Sina. Moji otroci, kadar delamo skupaj, lahko preprečimo katastrofe po vsem svetu.

Nikoli ne pozabite kako pomemben je moj Najsvetejši Rožni Venec, kajti kadar ga vsak dan molite, lahko pomagate rešiti svoj narod.

Satanova moč oslabi kadar molite moj Rožni Venec. V hudih mukah zbeži stran in postane nemočen. Najpomembnejše je, da to molitev molite vsaj enkrat na dan, ne glede na to, kateri krščanski veroizpovedi pripadate.

Toliko ljudi ne sprejema mene, njihove Blagoslovljene Matere.

Tako kot mojega Sina me zavračajo, zaničujejo, žalijo in omalovažujejo. Toda, če me prosite za pomoč, lahko privedem duše naravnost k Presvetemu Srcu mojega Sina, Jezusa Kristusa.

Otroci, moj Sin, Jezus Kristus, je vaš Odrešenik. On nikoli ne bo zavrnil grešnikov, ne glede na to kako so počrnele njihove duše.

Če vam je žal, da ste Ga užalili, samo pokličite mene, vašo ljubečo Mater, in jaz vas bom za roko vodila k Njemu.

Moj Sin se pripravlja, da bo prišel, da bo skupaj zbral vse svoje otroke, tako da se Mu boste lahko vsi pridružili v Novem Raju na zemlji. Samo čiste in ponižne duše lahko vstopijo.

S pripravami morate pričeti zdaj. Pričnite z molitvijo mojega Svetega Rožnega Venca.

Ta molitev je tako pomembna, da mora sedaj sama zase postati Križarska Molitev.

Križarska Molitev (26): Rožni Venec Device Marije

Občutite mir, otroci, ko premišljujete moj Rožni Venec.

Ko se bodo po molitvi Rožnega Venca preko vas razlile milosti, boste vedeli, da se je zavajalec umaknil proč od vas, in namesto njega bo prišla ljubezen. Ljubezen prihaja od mojega Večnega Očeta.

Ko čutite ljubezen v svojih srcih, boste vedeli, da zmagujete v bitki za poraz hudobca.

Vaša preljuba Kraljica Angelov
Mati Odrešenja

Dodaj odgovor