931. Če zanikate greh, zatajite Mene

Petek, 4. oktober 2013, ob 23:44

Moja draga ljubljena hčerka, noben človek se ne more bojevati zoper Mene in pričakovati večnega odrešenja, razen če se Mi popolnoma ne preda. Vsi Božji otroci morajo vedeti, da se približuje čas, ko bo svet moral spoznati, da je Moj Poslednji Klic skorajda nad njimi.

Nikoli se ne bojte Mojega Klica. Pozdravite ga, zakaj prinašam vam Ljubezen, Mir in Odrešenje. Ignorirajte Me na lastno odgovornost, kajti Jaz vam dajem samo določeno količino časa, da se odzovete Mojemu Klicu iz Nebes.

Vi, Moji ljubljeni verni – ne glede na to, kdo ste – se boste kmalu znašli osamljeni ter ločeni od Moje Resnične Navzočnosti. Moja Navzočnost, Moja Beseda in Resnični Božji Nauki bodo pregnani, vi pa se boste znašli v stanju velike osamljenosti. Tisti, ki se posmehujete tem Mojim Svetim Sporočilom Ljubezni za svet in se iz njih norčujete, se boste spraševali, kako je to mogoče, ko boste sledili poti prevare. Dlje kot greste po tej poti, bolj se bodo vaše duše oddaljile od Mojega Usmiljenja.

Kadar Me ljubite, boste verovali v Moje Nauke. Če Me poznate, boste prepoznali Mojo Sveto Besedo v Svetem Pismu. Če Me poznate, pa verjamete, da bi Jaz kdaj koli dovolil, da se Moja Sveta Beseda spremeni v nekaj, kar ni, ne da bi Jaz posredoval, potem ne morete trditi, da Me poznate. Če verjamete, da bi Jaz, Sin Človekov, Ki je umrl krute smrti v vašem imenu, da bi vas rešil greha, lahko miroval in dopuščal takšno situacijo, potem zanikate Božjo Besedo.

Če zanikate greh, zatajite Mene. Če sprejmete greh kot nekaj dobrega, ali pa samo za trenutek verjamete, da ga bom Jaz opravičil brez sprave, potem se ne morete več sklicevati na mesto v Mojem Kraljestvu. Opozarjam vas, da vas bo to obdobje, ki je pred vami, vodilo po najnevarnejši poti uničenja, če ne ostanete zvesti Moji Sveti Besedi.

Moja Beseda je Večna. Moje Kraljestvo je vaše, če sprejmete Mojo Besedo, kakor vam je bila dana. Če si drznete poseči vanjo ali sprejeti kakršno koli obliko nove priredbe, potem boste zaradi tega trpeli. Moj Srd zdaj narašča, ko vidim, kako malo spoštovanja mnogi med vami izkazujete Resnici, kot je bila zapisana v Knjigi Mojega Očeta. Nobene druge Resnice ne more biti. Bog nikdar ne more pristati na kakršno koli obliko odstopanja. Nobenih argumentov. Nobenega človeškega razmišljanja. Nobenih izjem. Resnica bo živela vso Večnost. Laži vas bodo pripeljale v roke zveri.

Vaš Jezus