965. Bog Oče: Nobena znanstvena presoja ne bo smiselna, ko bo videti dva sonca

Nedelja, 10. november 2013, ob 15:00

Moja najdražja hčerka, Moja Želja je, da zelo kmalu zberem skupaj vse Svoje otroke, da bodo doživeli Mojo Obljubo. Moj Veliki Dar bo prišel sredi strašnega duhovnega preganjanja, ko bo zanikano vse, kar Sem Jaz. Svetu bodo predstavljeni novi bogovi, od katerih nobeden ne obstaja. Prekriti s sijajno fasado bodo zasnovani, da bi zaustavili vso vero v Moj Obstoj. Vsa ta herezija bo ugasnila Božjo Luč.

Kmalu zvezde ne bodo več sijale s svojo veliko intenzivnostjo. Kmalu bom neverujočemu svetu pokazal nova, nepričakovana znamenja, ki se bodo izmikala vsemu človeškemu razumevanju znanosti, ko se bo razodel začetek Mojega Posredovanja. Nobena znanstvena presoja ne bo smiselna, ko bo videti dva sonca. Nobena opredelitev na podlagi človekove omejene vednosti ne bo smiselna. Kljub vsemu pa bodo vzeli vsako znamenje, dano svetu iz Nebes, in pravili, da v vesolju obstaja še neko drugo človeško življenje.

Jaz Sem Stvarnik vsega življenja. Jaz Sem ustvaril človeka. Jaz Sem ustvaril svet. Nikoli ne zanikajte tega, kajti kadar to storite, boste sledili lažnemu nauku. Vsako posredovanje iz Nebes – in veliko jih bo – bodo na hitro odpravili. Ko boste videli ta znamenja, vedite, da je Dan Drugega Prihoda blizu.

Prosim vas, dragi otroci, da Me nikoli ne zatajite ali zanikate Moje Obljube, da bom svetu prinesel poslednji mir ter spravo, kar je vaše, če boste to sprejeli pod Mojimi Pogoji in ne pod svojimi. Moja Volja se bo naposled kmalu izpolnila. Da vas pripravim, bom svetu pokazal številne čudeže na nebu, v vesolju in planetarnem sistemu. Ko boste doživeli te dogodke, hočem, da ste radostni, kajti tedaj boste vedeli, da naznanjam vrnitev Svojega Sina, da bo dopolnil Svojo Obljubo večnega odrešenja.

Obrišite si solze s svojih oči. Jaz vem, kako težke bodo vaše preizkušnje. Obračam se na vse Svoje Otroke, vključno z verniki in neverniki, pa tudi s tistimi, ki so krivi strašnega greha – nihče izmed vas ni izključen. Ko se spravite z Mojim Sinom, boste postali del njega in boste z Njim kraljevali v Raju, na vekomaj.

Vaš Ljubljeni Oče
Bog Najvišji