995. Na Dan Sodbe boste končno razumeli Božjo Moč

Petek, 20. december 2013, ob 23:16

Moja draga ljubljena hčerka, satan in vsi njegovi demoni se bodo vdali na Moj Ukaz. Ob vsej svoji moči niso nič pred Menoj, Sinom človekovim, Jezusom Kristusom. Ob vsej Moji Ponižnosti, Mojih Žrtvah, Mojih Prošnjah človeškemu rodu, naj dopusti, da ga Moja Ljubezen pritegne k Meni, se Mojega Božanstva nikdar ne sme podcenjevati. Moja Moč nikoli ne sme biti napačno razumljena, zakaj Jaz sem Vsemogočni in Moje Kraljestvo bo vladalo vekomaj, s človekom ali brez njega, ki ima svobodno voljo in zatorej izbiro, da hodi za Menoj ali pa ne.

Medtem ko slabotnost človeštva, ki jo povzroča greh, vsako osebo dela ranljivo za satanove skušnjave, pa nikoli ne smete misliti, da ima satan vso oblast, ker je nima. Vsi demoni, vključno z njihovim gospodarjem, zverjo, bodo na Moj Ukaz padli pred Moje Noge. Mar ne veste tega? Kajti samo Eden je, ki ima Božanstvo, da si vse podvrže pod Svojimi Nogami, in to sem Jaz, Jezus Kristus.

Da bi dosegli Božjo naklonjenost, mora vsak izmed vas priti k Meni. Ljubim vas. Pritegujem vas k Sebi. Rotim vas. Ponižujem se pred vami. Dovolil sem, da so Me vlekli po tleh, skozi blato, za vas, preden sem umrl. Kmalu se boste srečali z Menoj. Na Dan Sodbe boste končno razumeli Božjo Moč in takrat boste spoznali, kako se je srečati z Mojo Božansko Lučjo iz oči v oči. Tako močna je Moja Luč, da jo bodo prenesli samo čisti in ponižni. Mnoge od vas bo zbila na tla, ko si boste zakrivali obraz pred Menoj. Zelo malo vas je zmožnih stati pred Menoj, a vas bom Jaz kljub temu pritegnil k Sebi, dokler ne boste stali tam, kakor vam je bilo namenjeno, v popolni predaji ter v popolni pokorščini Meni. Tisti Dan se bo vaša svobodna volja končala.

Vaš Jezus