693. Mati Božja: Kristusova Preostala Vojska bo slavila Zmago

Četrtek, 31. januar 2013

Moji ljubljeni Božji otroci, jaz sem vaša nebeška Mati, Mati Usmiljenja, Mati Odrešenja. Vi ste moji dragoceni otroci in jaz vas vse pokrivam s svojim plaščem odrešenja, medtem ko se vaše utrujene duše mučijo v bolečini.

Moji otroci, molite k mojemu Sinu s popolno vero in zaupanjem v Njegovo Usmiljenje. Nikoli vas ne bo razočaral. Četudi prestajate bolečino in žalost, ker poznate Resnico in se počutite nesrečne zaradi hudobije, ki jo vidite vsenaokrog sebe, morate biti pomirjeni. Zakaj obdani ste z Ljubeznijo Boga, mojega Očeta, ter blagoslovljeni z Milostmi, ki vam jih podeljuje moj Sin, in to bogati vaše duše.

Ne smete dovoliti, da vas strah in zaskrbljenost premotita od vloge, ki jo je moj Sin zasnoval za vas. Kristusova Preostala Vojska bo slavila Zmago in za seboj privedla milijarde duš, ki jih bo predstavila pred Božjim Prestolom.

Kakšen blagoslov ste prejeli! Tisti med vami, ki boste vodili Križarske Molitvene Skupine mojega Sina in jim pomagali, rešujete na milijarde duš. Te molitve so brez primerjave, kajti človeštvu so bile dane kot Dar, spremljajo pa jih posebne Milosti. Ne da bi vi vedeli, je število duš, ki jih pomagate reševati, tridesetkrat večje, kadar molite te molitve. Omogočajo vam, da tolažite Srce mojega Sina, tako da povečajo in okrepijo število duš, ki jih On potrebuje, da izpolni Svoj Načrt Odrešenja.

Hvala, da ste se odzvali pozivu mojega Sina iz Nebes. V zadnjih dveh tednih so vam bile dane številne Milosti. Sadovi teh Milosti vam bodo postali jasnejši, ko boste napredovali po Poti Resnice, večnemu življenju naproti.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja