1327. MOLITEV HUDOBCA NAVDA Z GROZO

Četrtek, 12. februar 2015 ob 18:00

Moja draga ljubljena hči, Kristjane v vsakem kotičku sveta prosim, da pomnožijo čas, ki ga preživijo v molitvi, da bi se lahko premagal greh, ki duši svet in prinaša trpljenje ter vsako vrsto stiske.

Greh je mogoče uničiti z molitvijo. Molitev je najmočnejše orožje proti zlu. Bolj kot molite k Meni, vašemu Jezusu, bolj lahko premagujem Mojega nasprotnika. Čeprav od vas ne zahtevam nič, kar bi obremenjevalo vaša srca, vas samo prosim, da molite k Meni. Tako lahko pomagam grešnikom, da se izognejo hudobiji, ki lahko vsak trenutek vzklije v njihovih srcih.

Moč satana je na takšni stopnji, da tiste brez vere v Boga, z lahkoto manipulira. On jih napeljuje in skuša ob vsaki priložnosti. Človek je v satanovih očeh zrcalni odsev Boga ustvarjen po Njegovi Podobi. Satan sovraži prav vsako človeško bitje s takšno močjo, da bi vam vzelo sapo. Samo človek, ki pozna njegove taktike, lahko vidi Resnico, kadar zlo prevzema mnogo oblik. Samo človek, ki je odprt za Božjo Besedo – ki ljubi in pozna Boga – lahko odžene vpliv hudobca z močjo molitve.

Molitev hudobca navda z grozo in oslabi njegovo moč nad človeštvom. Molitev je močnejša od meča, ki se uporablja v bitki, kajti molitev ne le rani sovražnika ampak ga uniči.

Vaš Jezus