1314. OPOZORILO BO POMAGALO SVETU, DA SE BO BOJEVAL PROTI NAJVEČJI APOSTAZIJI VSEH ČASOV

Torek, 20. januar 2015, ob 20:40

Moja draga ljubljena hči, ko se bo zgodilo Opozorilo, bo to prva faza priprav na Moj Drugi Prihod. Tistim, ki Me ne bodo sprejeli, bo dana še ena izredna priložnost, da si bodo vzeli čas in premislili o Resnici – tako veliko je Moje Usmiljenje.

Prosim, pričakujte ta Dan z velikim veseljem, kajti takrat bodo neverniki končno spoznali Kdo Sem Jaz. Predramljeni bodo iz otopelosti in napolnjeni z začudenjem.

Opozorilo bo pomagalo svetu, da se bo boril proti največji apostaziji vseh časov. S tem, ko boste, v popolni samoti, stali pred Menoj petnajst minut, in Me prosili, naj vam odpustim grehe, boste napolnjeni z Darom Svetega Duha. Nato se morate pripraviti na borbo in pomagati preostalim, da bodo deležni veličastne prihodnosti.

Medtem ko bo Opozorilo vnelo vero vernikov in spreobrnilo mnoge, pa bo tudi veliko število ljudi, vključno z duhovniki in starejšimi člani duhovščine, ki bodo zanikali, da se je Opozorilo sploh zgodilo. Mnoge bodo vodili proč od Mene, zaradi tega pa bodo strogo sojeni. Razsvetljenje Vesti bo povzročilo veliko izlitje ljubezni v tiste, katerih imena so vsebovana v Knjigi Življenja. To so ljudje – vključno mnogi neverniki – ki se bodo spreobrnili in borili za rešenje svojih bratov in sester.

Moj Čas bom uporabil in pritegnil k Sebi tiste, ki Me sploh ne poznajo, a bodo kljub temu prišli k Meni, ko bodo priča temu velikemu dogodku. Ti ljudje Me bodo takoj prepoznali in se odzvali na svoj način.

Vsi ti dogodki se bodo zgodili kmalu. Ko se bodo prerokbe, dane človeku že od začetka, odvile, bodo dobile popolni smisel. Veliko prerokb, danih v Knjigi Razodetja, je bilo napisanih na takšen način, da bi jih ljudje razumeli z uporabo simbolov. Resničnost je drugačna, toda vedite tole: Moje Posredovanje bo za vedno spremenilo svet. Po Mojem Posredovanju, Mi bodo tisti, ki pripadajo Meni in ki Me ljubijo, pomagali prinesti Večno Življenje milijardam ljudem.

Vaš Jezus