1312. SAMO JAZ VEM ZA DAN ALI URO, KO BOSTE POSLEDNJIČ VDIHNILI

Nedelja, 18. januar 2015, ob 12:45

Moja draga ljubljena hči, ko človek, zaradi kakršnega koli razloga, odtava stran od Mene, ne bo nikoli najdel pravega miru. Ko človek spozna Kdo Sem Jaz, se bo njegovo srce napolnilo z ljubeznijo do Mene. Človek, ki položi vse svoje zaupanje Vame, bo prestal kakršno koli vrsto trpljenja, kajti Jaz ga bom osvobodil.

Božja Beseda povzroča velik razdor med tistimi, katerih vera je šibka. Tisti, ki verujejo Vame, bodo občutili veliko bolečino v svojih srcih, ko bodo priče nasprotovanjem Božji Besedi. Ta bolečina je Moja. Če verujete Vame, boste čutili ljubezen, ki jo imam do vas, znotraj vaših duš. Vselej odpirajte svoja srca Meni. Sprejmite Me, ne s strahom, ampak s pričakovanjem. Sprejmite Me takšnega kot sem in Besedo, ki vam je dana; in nato živite svoje življenje natanko tako kot je določeno v Svetem Pismu, in Jaz vas bom čakal.

Če boste zavrnili Moje Nauke in sprejeli greh, bo to vaš propad. Samo Jaz vem za dan ali uro, ko boste poslednjič vdihnili. V vsakem trenutku morate biti pripravljeni. Prositi me morate, kolikor pogosto lahko, da vam odpustim vaše grehe. Jaz odpuščam najtrdovratnejšim grešnikom, zaradi tega pa se nikoli ne smete bati Mojega Usmiljenja. Bojte se samo ure, ko boste morali stati pred Menoj in odgovarjati za vsako krivico, ki ste jo storili proti Bogu. Če se ne boste odkupili v Božjih Očeh do takrat, ne bo več druge priložnosti, da to storite.

Vaš Jezus