1304.TISTI, KI SE POVIŠUJEJO PRED MENOJ, A GRDO GOVORIJO O DRUGIH, BODO ODREZANI OD MENE

Nedelja, 4. januar 2015, ob 16:00

Moja draga ljubljena hči, če človek, ki ne verjame v Mene ali Mojo Besedo, in kateremu je dan dar razločevanja, pride k Meni in Me prosi za Mojo Pomoč in Moje Usmiljenje, ga bom odkupil in mu podelil odrešenje. Če človek, ki Me pozna, vendar Me izda, pride k Meni in poskuša opravičiti svoja dejanja, ga bom zavrgel, kajti storil je najhujši greh.

Moji največji sovražniki so tisti, ki so bili blagoslovljeni z Resnico, toda katerih ponos jih prepriča, da so privilegirani, da delujejo v Mojem Imenu. Izdal me je eden izmed Mojih, ko sem hodil po zemlji in ne tisti, ki Me niso poznali. Enako se bo še naprej dogajalo vse dokler ne napoči Veliki Dan.

Tisti, ki se povišujejo pred Menoj, a grdo govorijo o drugih, bodo odrezani od Mene. Tisti, ki so odrezani od mene, ker Me zavračajo, a ki se bodo končno obrnili k Meni, bodo najprej rešeni. Bodite previdni, ko razglašate, da sledite Meni, kajti moder človek Me bo ljubil ne glede na milosti, ki jih prejema. Nikoli se ne bo hvalil o svoji svetosti, svojemu predanemu življenju ali svojemu spoznanju Moje Besede. Ponos povzroči, da padejo tisti, ki verjamejo, da je njihovo spoznanje o Meni večje od drugih. Samo tiste, ki pridejo k Meni kot majhni otroci, privedem bližje Mojemu Presvetemu Srcu. To so duše, ki me brezpogojno ljubijo in ki ne čutijo potrebo, da bi izkazovali svojo ljubezen do Mene, zato da bi jih drugi občudovali in se zgledovali po njih. Človek, ki vse izroči v Moje Roke, ko oznanja Resnico, je tisti, ki mi prinaša duše, ki si jih želim, in ne človek, ki čuti, da si zasluži veliko pohval za takšno ravnanje.

Hudobec vstopa v tiste duše, katerih mnenje o njihovi lastni veličini, v Mojih očeh, presega kakršno koli ljubezen, ki jo morda imajo do Mene. Potem on uporabi te duše, tako da bodo, s svojo zvijačnostjo, širili zmote v Mojem Imenu. Greh ponosa je glavni vzrok vseh mogočih grehov zoper Mene. Vselej si morate prizadevati, da se borite proti skušnjavi, da bi me izdali, kadar ste prepričani, da vam kakršno koli poznavanje Moje Svete Besede daje avtoriteto razglašati svoje mnenje o tem kako Bog deluje v Svojem Odrešenjskem Načrtu. Samo On, ki je nad vsem, ima pravico to početi. Vse duše morajo upogniti eno koleno pred Njim, in ne nadaljevati v tem kar one verjamejo, da je Njegova Sveta Volja, če to pomeni, da bi užalili kakršno koli še živečo dušo v Njegovem Svetem Imenu.

Pozorno poslušajte temu, kar vam zdaj želim povedati. Če ste izdali Mojo Besedo ali Resnico, Me morate prositi, da iz vas odstranim hudobijo, kajti ne bo vam dan čas za katerega mislite, da ga imate, da bi poiskali uteho v Mojem Božjem Usmiljenju.

Vaš Jezus