1302. MATI ODREŠENJA: ZGODILE SE BODO ŠTEVILNE ZAMENJAVE, DOKLER SE NAPOSLED NE BO IZOBLIKOVALA NOVA RELIGIJA

Sobota, 3. januar 2015, ob 17:05

Moji dragi otroci, obličje Cerkve mojega Sina na zemlji se bo spremenilo do nerazpoznavnosti in bo nadomeščeno s Cerkvijo, ki ne prihaja od mojega Sina. Uvedenih bo mnogo zamenjav, Nauki mojega Sina pa bodo obrnjeni na glavo in nadomeščeni z lažnimi posvetnimi nauki.

V kateri koli Cerkvi, ki trdi, da hodi po stopinjah Jezusa Kristusa, ne more biti prostora za nič drugega kot za Božjo Besedo. Toda prišli bodo časi ko bo Cerkev mojega Sina postala del političnega gibanja v svetovnem merilu. Takrat bo imela vodilno vlogo pri vseh stvareh, ki se tičejo sveta, razen tega, da ne bo ostala zvesta Besedi, kot jo je določil Bog. Vse te stvari se bodo zgodile, kot je bilo napovedano. Moj Večni Oče bo dovolil Svojim sovražnikom, da bodo oskrunili Telo Njegovega edinorojenega Sina – toda le za določen čas. On bo dovolil te preizkušnje, da bo testiral trdnost tistih, ki poznajo Resnico in tistih, ki bodo ostali zvesti Njegovi Cerkvi; kot tudi tiste, ki jo bodo zavrgli v korist nauka teme.

Nekaj časa bo trajalo preden se bodo te spremembe zgodile, toda semena so bila zasajena. Vse religije bodo zedinjene v eno in nato združene z vladami kot del novega svetovnega reda. Opravljale bodo vodilno vlogo dokler ne bo vanje stopil sin pogube in prevzel svoj sedež. Do veliko zamenjav bo prišlo dokler se sčasoma ne bo oblikovala nova religija, ki bo navzven razglašala, da so vse te spremembe v dobro vseh.

Molite, molite, molite, dragi otroci, za moč, da boste prestali bolečine, ki bodo prišle zaradi teh stvari. Moj Sin, Jezus Kristus, se joče z veliko žalostjo zaradi načina, na katerega bo izdan in za duše, ki jih bo izgubil zaradi tega.

Njegovi zvesti sveti služabniki bodo morali krmariti ladjo, ki bo ohranjala Njegovo Resnično Cerkev na pravi poti medtem ko bo zajadrala v razburkane in viharne vode. A bodite prepričani, da bo vsaka dobra milost podeljena tistim, ki bodo ostali zvesti Zveličarju in Odrešeniku sveta, v teh nemirnih in težkih časih.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja