1299. MATI ODREŠENJA: BOŽJA VOLJA JE NEPREMAGLJIVA

Ponedeljek, 29. december 2014, ob 17:30

Moji dragi otroci, ne bojte se Kristusovih Obljub, kajti le-te bodo vaš ključ za odrešenje. Moj sin, Jezus Kristus, je navzoč med vami in vas nikoli ne bo zapustil. Njegova Obljuba, da reši svet, bo dopolnjena v skladu z Voljo mojega Večnega Očeta.

Vedeti morate, da je Božja Volja nepremagljiva. Ne glede na to kako velike so ovire, ki so postavljene pred vas, bo Bog, po Svojem Božanstvu, uničil vse Svoje sovražnike. Nikoli ne smete misliti, da bo zlo zmagalo, kajti to je nemogoče. Po veliki Božji Ljubezni, boste vodeni do Večnega Odrešenja, nič pa vas ne bo zaustavljalo, da bi dosegli cilj. Ko vas bodo sovražniki mojega sina poskusili prisiliti, da sprejmete zakone, ki ne prihajajo od Boga, se morate tem zakonom upreti. To bo morda težko za vas, vendar vam bo dana moč, da nadaljujete na vaši poti. Vsakovrstna pomoč vam bo dana iz Nebes.

Naučite se prepoznavati delo hudobca preko vojn, katerim ste priča in ki so se razširile vsepovsod; zlobni zakoni, uvedenih v skoraj vseh narodih, ki zanikajo Božjo Besedo; in izdajstvo Jezusa Kristusa s strani tistih, ki pravijo, da Ga zastopajo, a ki ničesar ne storijo, da bi razglašali Njegovo Sveto Besedo. Naučite se tudi prepoznavati sovraštvo, ki se izkazuje Božjim izbranim dušam, ker boste potem spoznali težko poslanstvo, ki jim je bilo dano, da lahko opomnejo svet, da je Božja Ljubezen še vedno živa.

Zahvaljevati se morate tudi Bogu, Najvišjemu, za Življenje, ki ga je dal človeštvu po Svojemu edinemu Sinu, Jezusu Kristusu. Če se rojstvo mojega Sina in Njegovo Križanje ne bi zgodilo, ne bi bilo nobene Nove Zaveze, da bi vam prinesla veličastno življenje, ki vas čaka, če ga le želite sprejeti.

Prišla je ura, da se pripravite na novi svet, na Novo Nebo in Novo Zemljo. Ne izgubljajte časa in se ne prepirajte o tem, kar vam moj Sin zdaj govori. Namesto tega se naučite sprejemati Resnico z odprtim srcem. Jaz, vaša ljubljena Mati, vas bom vodila k mojemu Sinu, vaše molitve pa vas bodo okrepile na vse načine, da boste lahko postali vredni Obljub Kristusovih.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja