1112. Moja Obljuba, da ponovno pridem, se bo izpolnila v življenjski dobi te generacije

Četrtek, 1. maj 2014, ob 23:30

Moja draga ljubljena hčerka, Moja Obljuba, da ponovno pridem, se bo izpolnila v življenjski dobi te generacije. Mnogi ljudi na svetu je v teh časih nevednih glede prerokb, vsebovanih v Najsvetejši Bibliji, ki zadevajo Veliki Gospodov Dan. Da bi se pripravili na ta dan Mi je Moj Oče naročil, naj vas obvestim, da je datum za Moj Drugi Prihod določen, vendar pa samo Bog, Večni Oče, pozna ta datum. Celo Jaz, Njegov edinorojeni Sin, ne vem za ta datum – samo to, da bo kmalu.

Pred veliko prenovo se bodo morali najprej zgoditi številni dogodki, vendar vedite, da se bodo vsi dogodki odvijali naglo in v hitrem zaporedju. Tisti, ki se bojijo Velikega Dne, morajo namesto tega zaupati Vame in moliti za duše tistih, ki bodo storili vse, kar bo v njihovi moči, da bi Mi nasprotovali v Mojem Prizadevanju za duše. Moj Načrt je, da tudi najbolj trmoglave med vami privedem v Svoje Kraljestvo, kajti le-to je za svet. Moje Kraljestvo bo prišlo, ker je to Božji Načrt, in bo v skladu z Božansko Voljo Boga dovršilo Poslednjo Zavezo.

Molite z velikodušnostjo v svojih srcih za duše tistih, ki najbolj potrebujejo Moje Usmiljenje, in Jaz jih bom prekril s Svojo Predragoceno Krvjo. Vse, kar je bilo v začetku, se bo izpolnilo na koncu, in potem bo obstajal svet brez konca. Vse se začne in konča z Mojim Očetom.

Nič ne bo preprečilo Mojega Drugega Prihoda. Nobenemu človeku, ki Mi nasprotuje ali ki skuša duše speljati proč od Mene, ne bo dovoljeno, da bi Mi kljuboval, kajti ko pridem Jaz, bodo vsi Moji sovražniki izgnani. Rešil bom slabotne, boječe, skesane, krivoverce, pogane, lažnivce, tatove, morilce – vse grešnike. Niti eden izmed vas ni izvzet iz Mojega Usmiljenja. Ljubim vas vse.

Vaš Jezus