1090. Dokler živi ljubezen, človeški rod lahko preživi

Četrtek, 3. April 2014, ob 17.11

Moja draga ljubljena hčerka, ljubezen je eden izmed najmočnejših Darov od Boga. Dokler živi ljubezen, človeški rod lahko preživi. Ljubezen vlada nad vsem zlom, razkolom in sovraštvom, kajti prihaja od Boga, ki je Vsemogočen, nobena sila zla pa je ne more popolnoma uničiti.

Kadar je duša resnično blizu Mojemu Srcu, bom takšno dušo napolnil s Svojo Ljubeznijo. Takšno osebo bom preplavil s tem Darom, zaradi tega pa bo le-ta oseba nezmožna sovražiti druge ljudi, vključno tiste, ki jo trpinčijo. Kadar je ljubezen prisotna v duši, le-to uporabi Bog, da bi druge duše pritegnil k Sebi. Bog jo uporabi, da bi prinesel radost in tolažbo pomoči potrebnim in tistim, ki trpijo. Kljub temu pa je ljubezen Milost in je podeljena izbranim dušam, da bi jo v Božjo Slavo delili z drugimi. Oh kakšno veselje mi prinašajo te duše, ko od Mene, brez pogojev, sprejmejo Ljubezen! Ko z odprtim srcem sprejmejo Mojo Navzočnost ter Mi dovolijo, da jih preplavim s Seboj, te duše postanejo Moje posode in bodo kot dobro vino, napolnili in zadovoljili duše tistih, ki so žejne Moje Navzočnosti.

Ljubezen je način, s katerim komuniciram s svetom, vse do Velikega Dneva, ko bom prišel, da bi prevzel Svoje Kraljestvo. Kadar je prisotna resnična ljubezen, sem Jaz tam navzoč. Kjer ni ljubezni, tam ni Moje Navzočnosti. Veliko ljudi me zavrača, zaradi tega pa so nezmožni, da bi občutili polnost Daru Ljubezni, kot bi moralo biti.

Vsem vam obljubljam, da bom, po tej Misiji, razširil Dar Svoje Ljubezni. Moja ljubezen bo prepoznavni faktor in vsi tisti, ki se odzovejo Mojemu Klicu, bodo preplavljeni z Mojo Ljubeznijo, ko bodo zmolili sledečo Križarsko Molitev:

Križarska Molitev (145) Napolni me s Svojim Darom Ljubezni

Predragi Jezus, napolni mene, prazno posodo, z Darom Svoje Ljubezni. Preplavi mojo dušo s Svojo Navzočnostjo. Pomagaj mi, da bi ljubil druge, kakor me ljubiš Ti. Pomagaj mi, da postanem nosilec Tvojega Miru, Tvoje Spokojnosti in Tvojega Usmiljenja. Vedno odpiraj moje srce za stisko drugih ter mi podeli Milost, da bi odpuščal tistim, ki Te zavračajo ter svojim dolžnikom. Pomagaj mi, da bi z zgledom oznanjeval Tvojo Ljubezen, kakor bi to storil Ti, če bi bil na mojem mestu. Amen.

Dotaknil sem bom duš vseh, ki Mi dovolijo, da vstopim. Ljubezen vam bo prinesla večno srečo. Ko boste, brez vprašanj in z odprtim srcem, sprejeli Mojo Ljubezen, Mi boste prinesli veliko veselje. Moj Dar je zdaj vaš. Želim si, da od tega dneva dalje, vse vaše dejavnosti opravljate z Darom Ljubezni. Na ta način boste pomagali premagati sovraštvo, ki zajeda človeštvo in ki prihaja od satana. S tem Darom Ljubezni na vse vas izlivam poseben Blagoslov; Blagoslov, ki je edinstven in močan, katerega boste občutili, kadar boste molili to Molitev, še zlasti v Križarski Molitveni Skupini, kar je še posebej pomembno v tej Moji Misiji Odrešenja.

Vaš Jezus