1044. Končno bo Judom razkrit dokaz Zaveze Mojega Očeta

Torek, 11. februar 2014, ob 23:41

Moja draga ljubljena hčerka, kako zelo je ta Misija zrasla in kako se bo zdaj zelo naglo razvila, medtem ko se pripravljam na Svojo Uro, da bom prišel.

Pričel sem z naslednjim načrtom, da bi prinesel vsem Božjim otrokom spoznanje o veličastnem novem svetu, ki vas čaka. Priprave pa bodo potekale po stopnjah. Prva stopnja je očiščevanje. To bo pomenilo nerede, podnebne spremembe, pretrese in strašen odpad od vere, ki se bo razširil po Zemlji. Vse to se bo dogajalo istočasno. Nato bo padla Moja Cerkev in samo Preostanek Cerkve se bo trdno držal Resnice ter pričeval za Mojo Sveto Besedo.

Jaz bom zbral ljudi iz vseh koncev sveta – najprej vsako Krščansko veroizpoved. Nato bom k Sebi pritegnil druge. Končno bo Judom razkrit dokaz Zaveze Mojega Očeta, in privedeni bodo v Božje Kraljestvo, kot je bilo prerokovano.

Mnogi glasovi zdaj dušijo Moj Glas, toda kljub temu bodo zaznali samo Moj Glas, kajti Moj Jezik je kakor meč in Moja Navzočnost kakor blisk strele. Ko bom razodel Svojo Navzočnost, bo to v najskromnejših bivališčih, delil pa jo bom s prijaznimi dušami – z blagimi, kot tudi s preudarnimi. Svojo Navzočnost bom razodel med pogani, zaradi tega pa se bodo prvič začeli spraševati o svoji prihodnji večnosti ter Mi začeli odpirati svoja srca. Vidite, niti ena sama duše ne bo ostala nedotaknjena. Nekateri Me ne bodo sprejeli, toda vedeli bodo, da Jaz obstajam.

Moja Ura, da po Moči Svetega Duha razodenem Svojo Navzočnost, je zelo blizu. Želim, da se spravite z Menoj in da ste pripravljeni, da Me sprejmete, kajti ne boste vedeli ne ure ne dneva. Ena stvar, ki pa vam jo bom povedal, je ta, da bo prišlo (op. Opozorilo) nad vas nenadoma.

Vaš ljubljeni Jezus