1042. Bog Oče: Ni je stvari, ki je Jaz ne bi storil za Svoje otroke. Nobena žrtev ni prevelika

Nedelja, 9. februar 2014, ob 19:00

Moja predraga hčerka, ni je stvari, ki je Jaz ne bi storil za Svoje otroke. Nobena žrtev ni prevelika.

Ponižujem Se, zato da lahko Svoje Srce položim pred njihove noge, a vendar ga bodo še naprej teptali. Ponižujem Se s tem, da jih kličem po teh Sporočilih, oni pa Me zasmehujejo in se norčujejo.

Dovolil Sem jim, da so bičali in umorili Mojega Sina, kljub temu pa podcenjujejo Veliko Žrtev, ki Sem jo storil zanje, da bi jim dal življenje ter jih osvobodil iz suženjstva hudobcu.

Rotim jih, naj se poboljšajo, a se ne menijo Zame. Pošiljal Sem izvoljene duše, da bi govoril z njimi in da bi oznanjal Svojo Besedo, oni pa so jim pljuvali v obraz.

Nadnje Sem pošiljal kazni, a jih niso izučile. Namesto tega so zatrjevali, da so bile zgolj igra usode in da niso imele nič opraviti z Mano.

Pošiljal Sem jim Svojo Ljubezen po čudežnih Darovih, danih vizionarjem, vidcem, svetnikom in prerokom a so jih le redki izkoristili. Zapomnite si zdaj Moje Besede: Knjiga Resnice je največji Dar, ki Sem ga dal svetu, odkar Sem poslal Svojega edinega Sina, da bi vas odrešil. Ta Dragoceni Dar poklanjam zato, da bo odprl vaše srce, osvobodil vašo dušo navezanosti na hudičeve skušnjave ter vam pomagal, da se pripravite na Moje Kraljestvo.

Moje Mogočno Posredovanje v tem času pomeni, da bo hitrost, s katero se bo Moja Beseda širila od danes naprej, pretresla in presenetila mnoge. Ko boste slišali, da se Mojo Besedo govori v vsakem jeziku, pri čemer je vpleteno le malo človeškega posega, vam bo dan dokaz Moči Svetega Duha.

Zagotovil bom, da se Moje Delo nadaljuje. Pohodil bom vse tiste, ki skušajo zaustaviti Mojo Roko. Na stran bom odrinil tiste, ki jih vodi hudobni duh, in zatrl hrup njihovih pomilovanja vrednih glasov.

Z zamahom Svoje Roke bom utišal tiste, ki Me skušajo ustaviti, ko pa si samo želim, da bi rešil prav vsako dušo. Odločen Sem, da ne bom dovolil, da bi bilo to Delo prezrto, kajti ko Jaz Misiji, kakršna je ta, enkrat dam Svojo Avtoriteto, ste lahko prepričani, da človekova moč ni nič v primerjavi z njo.

Bodite mirni, dragi otroci, in zaupajte Vame, svojega ljubljenega Očeta. Moja Ljubezen je tako velika, da je ni mogoče zmanjšati, ne glede na to, kako hudo grešite. Jaz dopuščam te preizkušnje, stiske in zlobne načrte, da bi izbrisali vse sledi o Mojemu Sinu, vendar le za kratek čas.

Nikoli se ne bojte Mojih Načrtov, kajti imajo svoj namen, to je, da iztrebijo vso zlo ter vam vsem prinesejo življenje Veličastva, v skladu z Mojo Sveto Voljo. Veliko je stvari, za katere se morate veseliti v prihodnosti. Vse, kar prosim, je, da molite in se držite vsega, kar Sem vam v tem času dal po Svoji Sveti Misiji, da bi vam vsem prinesel največji, neprecenljivi Dar, ki Sem ga ustvaril za vas v Novih Nebesih in Novi Zemlji – Moj Novi Raj –tako kot je bilo mišljeno, ko Sem ustvaril Adama in Evo.

Vedno se spominjajte Moje Ljubezni, do vseh vas, kadar se počutite slabotni ali ranljivi, kajti tako velika je, da presega vaše razumevanje.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji