1036. Bog Oče: Želim, da sprejmete Resnico, ne z dvomom v svojih srcih, marveč z ljubeznijo in zaupanjem

Torek, 4. februar 2014, ob 15:00

Moja predraga hčerka, danes je poseben dan, saj Mi je bil končno podarjen dar tvojega popolnega sprejemanja te Misije.

Kadar se dotaknem src duš, katere kličem, naj oznanjajo Mojo Besedo, je to za izvoljeno dušo obremenjujoče. Moja Navzočnost šokira, pa tudi pomirja. Povzroči silovit pretres, in to zahteva popolno zaupanje duše. Je zastrašujoča za vse, ki doživijo Moje Posredovanje, saj zapoveduje veliko razločevanje zaradi konflikta čustev, ki se vzbudijo v duši.

Duša je najprej oslabljena od čiste sile Navzočnosti Svetega Duha, telo pa postane težko. Čuti so izostreni, razum pa otopi. Kmalu zatem se pojavi naravni občutek, da se sprašuje o tem, kaj se dogaja, in nastopijo lahko dvomi. Toda Navzočnost Svetega Duha je neprebojna in bo takšna tudi ostala, dokler se ne zgodi Moja Volja, če se le duša strinja s tem, kar se od nje pričakuje. Nato dušo zajame hrepenenje, da bi jasno videla, skupaj s potrebo po ponovni potrditvi o tem kar je doživela. In čeprav duša išče tolažbo in pogum, pa Moč Svetega Duha ni mogoče zaustaviti, prekiniti ali zadržati.

Pripravljenost duše, da dovoli postati orodje Svetega Duha zato, da bi oznanjala Resnico, pomeni, da nima moči, da bi na kakršen koli način vplivala na Besedo, jo spreminjala ali posegala vanjo.

Človeški razum se temu občasno upira. Medtem ko dušo pomirja Sveti Duh in se Ga nič več ne boji, pa vedno za dušo obstaja upanje, da se bo življenje, ko se bo Misija končala, nadaljevalo tako kot prej. Seveda pa ni vedno tako. Tako v tej Moji Misiji, da zberem Svoje otroke ter jih odpeljem na varno v Svoj Svet brez konca, pa tej Misiji ni konca. Obstajala bo vse do poslednjega Dne. Zdaj, ko sprejemaš to dejstvo in si nič več ne želiš nobene druge alternative, lahko končno čutiš mir v svojem srcu, Moja hčerka.

Otroci, le takrat, ko boste končno sprejeli Moj Dar Knjige Resnice, ki jo dajem svetu, boste čutili mir v svojih srcih. Samo tedaj, ko boste sprejeli, da Jaz, Bog Najvišji – Vse, kar Je in kar Bo – govorim svetu v teh časih, boste mogli popolnoma zaupati Vame.

Želim, da sprejmete Resnico, ne z dvomom v svojih srcih, marveč z ljubeznijo in zaupanjem. Ko boste to storili, vas bom preplavil s Svojim Mirom in Svojo Ljubeznijo. Šele tedaj boste napolnjeni z radostjo in s srečo. Šele takrat boste svobodni.

Vaš Oče
Bog Najvišji