1030. Posredovati moram, da rešim človeštvo pred tem, da bi uničilo samo sebe pred Velikim Gospodovim Dnem

Sreda, 29. januar 2014, ob 15:00

Moja draga ljubljena hčerka, ne jokajte zase, marveč Zame, vašega Jezusa, Ki joče in trpi zaradi hitrosti, s katero človeški rod pada v izprijena ter grešna življenja.

Ker toliki, že tako dolgo, zavračajo Mojo Besedo, mnogo ljudi nima nobene usmeritve ali znanja, ko pride do odločitev, ki jih sprejemajo v svojem življenju. Duše, ki so se oddaljile daleč stran od Resnice, jih vodijo samo svoja lastna poželenja in samoljubje. Obsedenost s samim seboj, spolni razvrat, razuzdanost in pehanje za gmotnimi dobrinami povzročajo opustošenje v njihovih dušah. Nič jih ne bo zadovoljilo, niti jih ne more zadovoljiti. Ko dosežejo globine greha, potem dejavno iščejo duše drugih, da bi jih ujeli v past. To je zaradi tega, ker je satan uničil njihove duše do tolikšne mere, da jih uporablja za to, da druge duše zvabi v svojo podlo past.

Moralnost človeštva se je pogreznila do takšnih globin, da ta hudobni duh vsakodnevno zajame na milijone duš. Oh, kako se Moja Bolečina povečuje in koliko dela je potrebnega za izkoreninjenje te okuženosti. Prišel bo čas, ko bo le eni tretjini človeškega rodu dana Milost, da bo razpoznaval razliko med dobrim in zlom.

Tisti, ki pozdravljajo zlo, v kakršni koli obliki, ga bodo predstavljali kot nekaj dobrega. Kmalu bo moral človek biti zelo pogumen, da bo spregovoril in izjavil: »To ni prav.«, ne da bi bil demoniziran in zaničevan zaradi tega, na kar bodo gledali kot brezumen izbruh.

Oh, kako se bodo Božji otroci pogreznili. Naraslo bo število duš z zakrknjenimi srci, s sovraštvom do drugih, s pomanjkanjem sočutja, s pohlepom in z željo po nasilju. Svet jih bo občudoval, pred desetletji pa bi se jih bali. Zaradi tega moram posredovati, da rešim človeštvo pred tem, da bi uničilo samo sebe, pred Velikim Gospodovim Dnem.

Satanov načrt je, da uniči kolikor je mogoče, čim več duš. Moj Načrt je, da zaustavim to okuženost, in ne bom se obotavljal, da bi zagotovil znamenja, ki so potrebna za to, da vas predramijo za Božjo Ljubezen ter za potrebo, da se ustrezno pripravite na prihodnji svet.

Nikoli ne zavrnite Božje Roke. Nikdar ne prezrite Božje Besede, zakaj brez teh reči niste nič.

Vaš Jezus