1028. Bog Oče: Zelo dolgo časa sem potrpežljivo čakal, da bi Svoje otroke zopet zbral v Svoji Sveti Volji

Ponedeljek, 27. januar 2014, ob 17:18

Moja najdražja hčerka, kako zelo se bojiš, ko pa je to tako nepotrebno. Kadar dajem svetu Dar takšnih razsežnosti, je to storjeno iz občutka dolžnosti, ki izhaja iz Moje Velike Ljubezni do vseh Mojih otrok.

Svarim vas, da vas vse obvarujem. V vsakem Sporočilu, ki ti ga dam za svet, ti razodenem delček Sebe. Tebi, Moja hčerka, izkazujem Svoje veliko hrepenenje, da bi se zbližal s Svojimi otroki. Izkazujem ti Svoje Sočutje, Svoje Veselje, Svoje Neodobravanje, Svojo Jezo, Svojo Ljubezen in Svoje Usmiljenje. Zakaj se Me torej bojiš, kadar se tako sporazumevam? Nikoli se ne smeš bati Očeta, Ki ljubi vse Svoje otroke in še posebej grešnike, ki odkrito oskrunjajo vsako Postavo, ki ti jo dajem, da bi pritegnil človeštvo v Mojo Nežnost.

Otroci, bodite pripravljeni, da sprejmete Moje Veliko Usmiljenje. Odprite svoja srca in sprejmite Mene, vašega ljubljenega Očeta. Pripravite se na srečanje z Menoj, in pokličite Me vsakokrat, ko se strah priplazi v vaše misli, kadar se poskušate sprijazniti s temi Sporočili. Ta Sporočila so edinstvena. Svetu jih izroča Sveta Trojica. Za Mene so najpomembnejša Misija na Zemlji, odkar sem poslal Svojega Edinega Sina, da bi vas odrešil.

Ta, Moja Beseda, bi morala biti sprejeta z ljubeznivim in s hvaležnim srcem. Sprejmite Moje Besede. Bodite zadovoljni v vednosti, da vse, kar je, ostaja in bo vedno ostalo pod Mojim Poveljstvom. Jaz sem vse, kar Je in kar Bo. O vseh odločitvah, glede prihodnosti človeštva in usode prihodnjega sveta, odločam Jaz. Otroci, nikdar vas ne bi namerno strašil. Kar pa bom storil, je to, da vas bom pripravil na Moje Novo Kraljestvo tako, da boste primerni za vstop vanj – ko nobene bolečine in žalosti ne bo več.

Ostanite v miru, Moji čudoviti, zaželeni otroci. Vi Mi pomenite vse. Vse vas vključujem. Vse grešnike. Vse tiste, ki Me ne bodo priznali. Vse tiste, ki malikujejo satana. Vse Moje zveste otroke. Tiste, katerih duše so bile ugrabljene. Vi pripadate samo Meni. Ne bom dovolil, da bi bila prezrta ena sama duša v tem Mojem poslednjem poskusu, da pripravim svet na Drugi Prihod Mojega Ljubljenega Sina.

Nikogar med vami ne bo, ki se ga Moja Roka Usmiljenja ne bi dotaknila. Dovolite Mi, da odprem vaša srca tako, da vas bom blagoslovil s Svojo Roko.

Recite Mi: »Predragi Oče, sezi in se dotakni mojega telesa in duše s Svojo Roko Usmiljenja. Amen.« Nemudoma se bom odzval vašemu klicu.

Pojdite, Moji otročički, in ostanite v miru, zakaj Moje Posredovanje bo vaša rešilna Milost, ne glede na to, kako težko bo obdobje pred vami. Z Ljubeznijo v Svojem Srcu bom čakal, da odprem Vrata v Moj Novi Raj, ko vas vabim, da pridete k Meni, svojemu Očetu.

Zelo dolgo časa sem potrpežljivo čakal, da bi Svoje otroke zopet zbral v Svoji Sveti Volji. Ta Dan je blizu in Moje Srce se veseli v pričakovanju trenutka, ko se bo človek vrnil nazaj na svoje zakonito mesto ob Meni.

Vaš ljubeči Oče
Bog Najvišji