1026. Vloga Moje Matere kot Soodrešenice bo končno popolnoma razumljena

Petek, 24. januar 2014, ob 20:19

Moja draga ljubljena hčerka, ko se bo Moja Mati še zadnjikrat prikazala na krajih Marijinih prikazovanj vsepovsod, tedaj moraš vedeti, da se bo svet končno obrnil in pribežal k Meni. Po Moji ljubljeni Materi Mi je privedenih več duš. Njena vloga je vedno bila, da Mi služi v dobro človeštva. In zdaj bo Vloga Moje Matere kot Soodrešenice končno popolnoma razumljena.

Vsaki duši bom dal priložnost, da doživi Moje Močno Posredovanje tako, da jih lahko spreobrnem. Po spreobrnjenju lahko rešim milijone. Obljubo Odrešenja sem dal Jaz, izpolnila pa se je z Mojo smrtjo na Križu. Zdaj bom zbral duše, ki jih bom po tej Misiji pritegnil k Sebi, in vsepovsod razširil Resnico Moje Besede.

Tistim, ki nikoli ni bila dana Resnica, se bodo prvič soočili z njo. Tisti, ki jim je Resnica bila dana, pa so jo pozabili, bodo opomnjeni o Moji Obljubi. Tisti, ki pa jo poznajo, a so jo spremenili, da bi ustregli svojim poželenjem, bodo opomnjeni, da lahko obstaja samo ena Resnica.

Človeštvu prinašam Resnico v času, ko so njihove misli zbegane, njihove duše razklane od dvomov – toda Jaz bom ublažil njihove strahove. Samo Jaz, Jezus Kristus, njihov Odrešenik, imam Moč, da posredujem na ta način. Samo Jaz imam Moč, da jim prinesem mir in jim podelim odrešenje, ki jim upravičeno pripada.

Vse niti te Misije se spletajo skupaj, da tvorijo vzorec. Potem pa, ko se bodo razni deli povezali in prilegali med seboj kot deli sestavljanke, ko se bodo vsi delčki pričeli združevati, bo končna slika postala jasna. Tedaj boste vsepovsod našli Mojo Navzočnost – Vse to je povezano z vsako pristno sveto misijo, ki jo svetu naklanja Moj Oče, dokler ne bo naposled celotna Resnica vsem postala jasna.

Moj Oče je obljubil, da bo svetu razodel Resnico po Knjigi Resnice, kakor je bilo napovedano prerokoma Danielu in Janezu Evangelistu. Moj Oče vam zdaj v tem času prinaša Resnico, vendar prinaša jo delček za dečkom, po malem, dokler poslednji del ne bo sestavil celote. Šele takrat bo Knjiga Resnice imela smisel. Šele tedaj bodo premagane poslednje prepreke, ko bo večina človeštva prepevala in se radovala v pričakovanju Mojega Drugega Prihoda. Samo tedaj, ko bo Moja Misija dovršena, bo svetu oznanjen Veliki Dan.

Pojdite v miru in vedite, da takrat, kadar vse svoje zaupanje postavite Vame, lahko Jaz dopolnim poslednji del Zaveze Svojega Očeta in vas vzamem v Njegovo Vsemogočno Kraljestvo.

Vaš Jezus