1025. Bog Oče: Svobodna volja, dana človeštvu, je pomenila, da se je veliko Mojih otrok oddaljilo od Mene

Torek, 21. januar 2014, ob 15:44

Moja najdražja hčerka, Moja Volja se bo zgodila, saj se čas človekove svobodne izbire, da počne, kar je v skladu z njegovo lastno željo, približuje koncu.

Človeku Sem dal svobodno voljo. To je Dar. Svojim otrokom Sem podaril ta Dar, skupaj s številnimi drugimi. Čeprav se odločajo, da raje sledijo svoji lastni volji kot temu, kar Sem želel zanje, še vedno spoštujem njihovo svobodno voljo.

Svoje otroke ljubim brezpogojno. Nikdar jih ne bi mogel ne ljubiti, čeprav Me žalijo na toliko načinov. Svobodna volja, dana človeštvu, je pomenila, da se je veliko Mojih otrok oddaljilo od Mene, v prid bleščečim obljubam, ki jih vsakodnevno skušajo, ko so željni lepote, bogastva, slave in moči, od katerih jih vse to, vodi stran od Mene.

Jaz Sem njihovo Pribežališče, toda oni tega ne razumejo. V Meni bodo našli začetek in konec vsega, kar jim lahko prinese zadovoljstvo, mir in ljubezen.

Četudi je hudobec uporabil svobodno voljo, ki Sem jo dal človeku, da bi le-tega zapeljal, bom Jaz vse grešnike privedel nazaj v Svoje Kraljestvo, ko bodo dojeli, da jih nič, kar so iskali, da bi jim prineslo mir, ni moglo izpolniti. Približuje se čas, da se Moje Kraljestvo dovrši. Obljubljam vam, da se bodo duše počutile pritegnjene in se zatekle k Meni, ko pride čas. Nato se bodo otresli mren s svojih oči, otrdelih lupin svojih src in teme v svojih dušah ter Me poiskali.

Moji otroci, vedno zaupajte v Mojo Veliko Ljubezen do vsakogar izmed vas, kajti kako bi lahko bilo kakor koli drugače? Vi ste Moji, kakor ud, del Mojega Srca. Odriniti vas proč in vas izgnati bi bilo, kot če bi izgubil del Samega Sebe. Torej, ko bom izrekel poslednji Klic, in potem, ko bodo izvršeni vsi ukrepi, da bi pridobil vaša srca, pohitite. Čakal bom. Vzel vas bom in vas privedel v Svoje Sveto Kraljestvo, stran od vsake nevarnosti.

Na tisti Dan boste pozabili svojo voljo in postali sklenjeni z Mojo, ker vam ne bo nič koristila, ne bo vas zanimala, kajti ko boste prišli domov k Meni, bomo postali združeni kot eno.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji