1019. Bog Oče: Prihajam, da zberem zveste vernike. Moj Čas je blizu, saj je Usmiljenje Mojega Sina skorajda nad vami

Ponedeljek, 13. januar 2014, ob 16:56

Jaz sem Bog Oče. Jaz Sem, ki Sem. Jaz Sem vaš Stvarnik – Alfa in Omega.

Moja najdražja hčerka, poslušaj Me, ko oznanjam, da je Moje Posredovanje, da preprečim uničenja človeškega rodu, tik pred tem, da se zgodi.

Kadar nič ne slišite o zlu – to ne pomeni, da ne obstaja. Načrtuje se zlobno dejanje, ki bi izzvalo vojno, z edinim ciljem, da bi uničili kolikor je mogoče kar največ ljudi. Človekova zmožnost izvrševanja hudodelstev zoper Moje otroke še nikdar ni bila večja. Človekova sposobnost proizvesti tehnologijo še nikoli ni bila večja, toda to znanje se zlorablja v velikem merilu, načrti za nadzor nad vsakim delom vašega življenja pa so v napredni fazi.

Oni, Moji sovražniki, hočejo nadzorovati, kaj jeste, pijete in vse, kar delate, da širite Resnico, kakor sem vam jo izročil Jaz. Ne bodo mirovali vse do dne, ko bodo imeli pod nadzorom vaše države, vaše finance in vaše zdravje. Čeprav bodo ti načrti postali očitni, pa bodo prav tako zavzeli vsa verstva. Ker tako zelo veliko ljudi ne veruje v Moj Obstoj, bo izkazano le malo odpora proti njihovemu zahrbtnemu načrtu, da bi Mi ukradli duše.

Kadar je človek prepričan, da lahko kljubuje Bogu, potem resnično ne more vedeti, Kdo Sem Jaz. Če ne ve, Kdo Sem Jaz, potem ne ve ničesar. Njegovo srce je zakrknilo, njegov razum je postal otopel in njegova duša je postala mračna.

Kdor se loči od Mene, je izgubljen. Kdor se bori proti Meni, z namenom, da krade duše Mojih otrok, je Zame mrtev in njegova usoda pogubljena.

Zdaj bom posredoval, da preprečim zagrešitev tega strašnega, zlobnega grozodejstva. Potem, ko bom končal, vam bom odprl oči, zaigral na vaša srca in vas napolnil z občudovanjem. Kmalu bom razodel Resnico, ker toliki izmed vas ne verjamete več vanjo.

Jaz Sem vse, kar je in kar bo. Jaz Sem vaš Oče, Vsevedni, Vsevidni, Sama Ljubezen in Samo Usmiljenje. Jaz prihajam, da zberem zveste vernike. Moj Čas je blizu, saj je Usmiljenje Mojega Sina skorajda nad vami.

Vaš ljubljeni Oče
Bog Najvišji