1018. Zelo kmalu bo pekel uradno razglašen za kraj, ki ne obstaja

Nedelja, 12. januar 2014, ob 20:28

Moja draga ljubljena hčerka, če ne bi Jaz, Jezus Kristus, v tem času govoril svetu, mnoge duše nikdar ne bi vstopile skozi Vrata Raja.

Toliko nehvaležnih duš nič več ne uboga Mojih Zakonov, in tako ustvarjajo svojo lastno interpretacijo le teh, ki Mi je nagnusna. Pravila, ki se nanašajo na Resnico, so bila dana kot Dar človeštvu, kot sredstvo, ki bi človeku omogočilo, da si zasluži pravico do zveličanja. Mar ne veste, da ne morete živeti po svoji različici Božjih Postav in potem pričakovati, da boste vstopili v Raj?

Človekova ošabnost je zadušila duha ponižnosti. Človek nič več ne služi Bogu na način, kot mu je bilo ukazano. Namesto tega iz svoje lastne domišljije ustvarja vizijo tistega, za kar sam verjame, da so Nebesa. Danes noben Moj služabnik – tisti, ki so določeni, da Mi služijo – nikoli ne omenja obstoja pekla. Že sama omemba besede pekel spravlja Moje svete služabnike v zadrego, ker se bojijo posmehovanja, s katerim bi se morali soočiti od sekularne družbe, ki je bila zavedena. Pekel je dom številnim ubogim dušam, in kako Me boli, ko vidim nič hudega sluteče duše, ki padejo v brezno groze, v trenutku, ko izdihnejo svoj zadnji dih.

Božjim otrokom je zdaj potrebno povedati o nujnosti molitve za duše, ki so slepe za Resnico. Zelo kmalu bo pekel uradno razglašen za kraj, ki ne obstaja. Dušam bo rečeno, da bo vsem Božjim otrokom podarjeno Večno Življenje, če živijo smiselno in dostojanstveno življenje – ne glede na to, ali verujejo v Boga ali ne. Toda to bo laž. Iz pekla ni vrnitve. Traja vso večnost.

Mnoge duše, ki so Me odkrito zavrnile, tako zasebno kot v javnosti, prebivajo v peklu. Njihovo bridko obžalovanje še stopnjujeta njihovo strahotno boleče trpljenje in satanovo sovraštvo. Ko pridejo v pekel, se jim satan razodene v vseh svojih zlobnih in podlih oblikah, njegovo sovraštvo do njih pa jih napolnjuje vsak trenutek. Njihov gnus nad njim – isto zverjo, ki so se ji klanjali v času svojega življenja na Zemlji – je že samo po sebi vzrok velikega dela njihove bolečine. Toda njihova ločenost od Mene in bolečina teme, ki jo izkušajo, sta tisto, kar povzroča največjo muko.

Kdorkoli, ki vam v Mojem Imenu pove, da pekel ne obstaja, nima interesa, da bi vam pomagal rešiti vašo dušo. Kadar ste prepričani, da pekel ne obstaja, takrat zmotno domnevate, da je greh nepomemben.

Ne morete Mi služiti, če verjamete, da greh ne obstaja. Ne morete živeti veličastnega življenja za vso večnost v Mojem Kraljestvu, če Me ne prosite, naj vam odpustim vaše grehe. To je jedro novega nauka, ki bo kmalu uveden, katerega vas bodo silili, da ga sprejmete. To bo trenutek, ko boste zavedeni v zanemarjanje, da pripravite svoje duše na Veliki Gospodov Dan, ko vas bom prišel iskat kot Svoje.

To vam govorim zato, da vas opozorim – in ne strašim. Rotim vas, da sprejmete greh kot del vašega življenja, toda pozivam vas, da se še naprej izogibate sedmih smrtnih grehov, kajti kadar se jih, Mi boste naklonjeni. Vedno morate priznavati svoje grehe. Počnite to vsak dan. Govorite z Menoj in Me prosite, naj vam odpustim. Tisti, ki ne morete prejemati Zakramenta Spovedi – tisti, ki sledite številnim veroizpovedim in religijam – vi morate sprejeti Dar Popolnega Odpustka, ki sem vam ga dal. http://www.opozorilo-jezusov-drugi-prihod.si/jezus-razodene-popolni-odpustek-za-popolno-odvezo/

Pazite na svojo dušo, kajti vaša duša je tista, ki bo večno živela. Samo v enem izmed dveh krajev, boste živeli za vso večnost: v peklu ali v Mojem Kraljestvu.

Vaš Jezus