1010. Jaz se bom vedno odzval tistim, ki rotite Usmiljenja za druge duše

Sobota, 4. januar 2014, ob 13:40

Moja draga ljubljena hčerka, čeprav se je Moje Pravičnosti treba bati, pa se bom Jaz vedno odzval tistim, ki rotite Usmiljenja za druge duše. Obljubljam vam, da bom, po molitvi Križarskih Molitev in ostalih molitev, v katerih Me prosite, naj izkažem Pomilostitev, prisluhnil ter ustrezno ravnal.

Moje Usmiljenje je brezmejno in obsega vse grešnike, kadar le-ti in drugi iščejo odrešenje. Moja Ljubezen je neskončna. Moje Sočutje je nenehno. Naj nihče nikdar ne dvomi v Mojo Obljubo in Mojo Željo, da rešim vsakogar, vključno z Mojimi sovražniki. Rotim vas, Moji ljubljeni verni po vsem svetu – vključno s tistimi, ki niso seznanjeni s temi Sporočili – da molite, molite, molite za svoje duše in duše drugih. To vključuje vernike, nevernike in tiste, ki ne poznajo Resnice.

Moja Ljubezen je za vse vas, da jo vidite, občutite in živite. Vse, kar morate storiti, je, da se odzovete, kakor sem vas učil. Ljubite drug drugega, kakor vas Jaz ljubim. Bodite usmiljeni, kadar vas trpinčijo, tako da molite zanje. Bodite radodarni s svojim časom tako, da trdo delate in molite za rešitev duš tistih, ki so daleč stran od Mene.

To je Moja največja Želja. Pojdite v miru.

Vaš Jezus