VEČNI OČE BO NOVEMU SVETOVNEMU REDU PREPREČIL POSLEDNJE PREGANJANJE NJEGOVIH OTROK

Petek, 8. julij 2011 ob 15:30

Moja draga ljubljena hči, zavedam se, da to Delo terja svoj davek nate in da moraš počivati še en teden, toda prisluhni kaj ti imam za povedati.

Povej Mojim otrokom, naj se zbudijo in pogledajo nemir v svetu, v katerem je mnogo finančnih kriz. Povej jim, da čeprav je bil človeški pohlep delno odgovoren za to da so jih zajeli dolgovi, je to bančno krizo namerno načrtoval En Svetovni Red.

Mnogi, ki bodo brali to Sporočilo, se bodo posmehovali in dvomili v to dejstvo, vendar pa morajo prav tako vedeti, da če se ne bodo uprli in branili svojih pravic, bodo prisiljeni sprejeti žig zveri za dostop do denarja.

Nova Svetovna Valuta bo predstavljena neverujočemu svetu

Nova Svetovna Denarna Valuta, ki bo predstavljena neverujoči družbi, je zasnovana tako, da vas bo nadzorovala. Potem, ko se bo to zgodilo, vam bodo poskusili odvzeti hrano. Če Moji otroci zdaj ne sprejmejo tega dejstva, bodo nemočni, ko bodo pod nadzorom Novega Svetovnega Reda, ki ga vodijo prostozidarske sile. Pripravite se zdaj, Moji otroci, kajti, čeprav bo Opozorilo spreobrnilo na milijone ljudi, tudi tiste, ki so zvesti Novemu Svetovnemu Redu, pa to ne bo dovolj, da bi zaustavili te zlobne satanove sužnje in antikrista. Če ne boste imeli nadzor nad svojim denarjem, boste težko branili svoje pravice do lastnine, hrane in zdravja – tri stvari, nad katerim bodo imeli nadzor, če ne boste zdaj začeli s svojimi protesti. Zaustavite svoje voditelje in njihove načrte. Ne dovolite, da vas ustrahujejo. Če vas bo dovolj, ki boste spoznali ta zlobni, pošastni načrt, potem lahko opozorite preostale.

Načrtujte zdaj svojo zalogo hrane

Načrtujte zdaj svojo zalogo hrane. Gojite in kupite semena, ki vas bodo ohranila pri življenju. Kupite srebrne ali zlate kovance, tako da boste lahko kupili vse potrebno. Kar je najpomembnejše pa je, da si priskrbite prostore, kjer se boste kot skupina zbirali in darovali Svete Maše, kajti sčasoma bodo vaše cerkve požgane do tal.

Satanovi služabniki so kot mravlje, na tisoče jih je in se še naprej množijo

Nikoli ne sprejmite žiga, čipa zveri. Molite, molite, da bodo vašemu domu dani posebni blagoslovi, ki vas bodo varovali pred vojsko, ki vas bo poskušala izriniti iz vašega doma. Satanovi služabniki so kot mravlje. Na tisoče jih je in se še naprej množijo, iz ure v uro. Vi, Moji otroci, morate zdaj moliti in se boriti proti temu nizu grozodejstev, ki jih načrtuje Nov Svetovni Red in ki se slini nad tem, da bi imel nadzor nad svetom. Načrtujte, da boste imeli blagoslovljene sveče v vaših domovih. Naredite si zdaj zalogo sveč, kajti njihova luč vas bo varovala. Če ne želite postati sužnji temu ostudnemu nauku, morate začeti načrtovati zdaj.

Kupite plinske peči, odeje, posušeno in konzervirano hrano, tablete za čiščenje vode in sveče, skupaj z verskimi podobami, ki bodo varovale vas in vaše družine v času Velike Kazni, ki se bo zgodila po Opozorilu.

Molitve že omiljujejo vpliv Velike Kazni, toda vi, Moji otroci, morate biti na preži v vsakem trenutku. S tem ko se boste pazljivo pripravili, boste lahko preživeli veliko bombardiranje, ki je načrtovano in bo hujše od tistega, kar se je zgodilo Judom pod vladavino satanovega učenca – Hitlerja.

Umirjeno prisluhnite temu opozorilu. Če se boste vnaprej pripravili, si boste prihranili jezo zaradi nepravičnega ravnanja, ki ga načrtuje Nov Svetovni Red. Tisti, ki ste del Novega Svetovnega Reda, Me zdaj poslušajte. Spreobrnite se. Sprejmite Opozorilo in to kar vam ponuja: priložnost, da obrnete hrbet satanu in peklenskemu ognju.

Nasvet za služabnike Cerkve

Moji sveti služabniki, povedati vam moram sledeče. Uprite zdaj svoj pogled Vame in molite k Svetemu Duhu, ki vas ohranjal budne, tako da boste lahko prepoznali lažnega preroka takoj ko se bo prikazal v vaši sredi. Nato se morate zbrati v skupine in zagotoviti, da bodo Moji otroci lahko prejemali Najsvetejšo Evharistijo v času preganjanja.

Roka Mojega Očeta je zdaj pripravljena, da pade z veliko silo na vse zlobne, arogantne voditelje bank, na Zahodne in Vzhodne sile, ki na skrivnem načrtujejo nadzor nad vsemi vami. Moj Večni Oče bo uničil vse na njihovi poti in jim preprečil poslednje preganjanje, ki ga načrtujejo proti Njegovim otrokom. On tega ne bo prenašal. Ne pozabite otroci, Bog, Večni Oče vas želi vse zaščititi. Njegove potrpežljivosti je končno zmanjkalo. On bo sprejel vse, ki Ga bodo prosili odpuščanja, vse do zadnjega trenutka. Kljub temu pa mora zdaj zaustaviti te zlobne režime in grozo, ki ga ti režimi povzročajo preostalemu Njegovemu Stvarstvu.

On to počne zaradi ljubezni do Svojih otrok. Tisti, ki pravite, da se Bog Oče ne more jeziti, saj On ljubi vse, vedite tole. Da, On je jezen in Njegova Jeza je upravičena zaradi zlobnih krivic, ki se izvršujejo proti Njegovi dragoceni družini. On bo še enkrat združil vse Svoje otroke, da bodo končno živeli v miru za vso večnost.

Otroci, ne pozabite opazovati znamenja povsod okoli vas – številne vojne, pomanjkanje denarja, pomanjkanje hrane, pomanjkanje zdravstvene oskrbe – in sprejmite, da je vse to delo hudobca. To ni delo Boga Večnega Očeta. On ne bo več prenašal takšnega obnašanja. Bodite hvaležni, da bo ukrepal, kajti če ne bi, bi bilo Njegovo Stvarstvo uničeno. On ne bo dovolil, da bi se to zgodilo.

Vaš ljubljeni Jezus
Odrešenik človeštva, Rešitelj sveta